90 dagars byte och retur - gratis utbyte
Sök

Salomon X Ultra 4

Effektiv vandresko utan membran

Tillverkare: Salomon
Leveranstid: I lager
  • *
    • Inte tillgänglig
    • Inte tillgänglig
  • *
1.099,00 kr.
decrease increase

Lätt och otroligt snygg vandringskänga med en mycket andningsbar överdel och en stabil sula under.

Ge dig själv den bästa vardagsskon eller njut av den fantastiska andningsförmågan när du går i tekniskt svårare terräng med X Ultra 4 från Salomon.

Vandringskängan har alla de bra tekniska detaljerna vi älskar i en bra sko, och låt oss börja nedifrån. Sulkanten i botten är Salomons patenterade Contragrip-sula som inte lämnar svarta märken på golv eller andra ytor där det är oönskat. Själva begreppet Contragrip kommer från mönstret undertill som ger grepp både uppåt och nedåt i terrängen, eftersom mönstret är vänd upp på den bakre delen av skon.

Ska du gå längre turer eller använda skon hela dagen på jobbet kommer du att älska chassit i den mellanliggande delen av skon. Det ger nämligen en härlig stabilitet och stöd för en trött fot som ska ta många steg till och sitter på en kropp som också behöver energi på kvällen.

Mellansulan har för övrigt en härlig stötdämpning i form av den EVA-formgjutna sulan som är gömd inuti och i själva fotbädden kommer foten att koppla av och älska ORTHOLITE®-sulan. Den är nämligen en skön blandning av ORTHOLITE®-skum och en EVA-formgjuten hälkappa.

Snoören är de kända tunna, men starka, kevlar-snörbanden som snöras fast med Salomons Quicklace-snörning på en splitsekund. När snöret sitter där det ska, förvaras resten i den lilla fickan som är avsedd för det.

X Ultra 4 kommer från Salomons vandringsprogram men kan också användas som trail-löpsko för de längre distanserna.

Specifikationer
Tekniske detaljer
SlidskålSalomon Contragrib
AndbarJa
VattenavvisandeJa
VattentätPFC-Fri DWR Behandling
Størrelser og omfang
Vikt365 gram
Filters
Sort
display