90 dagars byte och retur - gratis utbyte
Sök

Merrell MQM 3 Mid GTX Kvinnor

Lätt och mycket stödjande vandringskänga

Tillverkare: Merrell
Leveranstid: I lager
  • *
    • Inte tillgänglig
  • *
1.599,00 kr.
1.199,00 kr.
decrease increase

Merrell MQM 3 Mid GTX Women är skapad för vandring upplevelser och så lätt att den också blir en favorit till mer vardagliga upplevelser där du behöver ett par kängor. Den är mer stödjande i sulan än liknande lätta kängor, och därmed lämplig för dig som går mer utomhus i terrängen och eventuellt i klippiga områden.

Den övre delen av kängan är tillverkad av slitstarka material och är utrustad med en vattentät och andningsbar GoreTex®-membran samt ett textilfoder tillverkat av återvunna material. Även snörena och remmarna är tillverkade av hållbara, återvunna material, för att få den bästa samlade hållbara känga av det.

MQM 3 Mid GTX Women har smarta kil vid plösen, som effektivt förhindrar smuts och snö från att tränga in i kängorna. Tåområdet är dessutom förstärkt för att skydda dina fötter mot vassa stenar och hinder, vilket ger riktigt god mening när man tittar på hur sulan är tillverkad och därmed den sammanlagda användningen av kängan.

Inläggssulan i MQM 3 Mid GTX Women är tillverkad av mjuk EVA-skum, varav hälften är återvunnet material. Mellansulan är också EVA-baserad och erbjuder utmärkt stötdämpning och komfort. Därutöver innehåller sulan en integrerad stabilitetskil och en skyddsplatta, som effektivt skyddar mot vassa stenar och ojämnheter under fötterna. Och särskilt sulan är värd att lägga märke till, eftersom den är gjord med ett område vid framfoten som är särskilt bra för att gå på klippor och med en skarpare kant in mot mitten. Den skarpare kanten är perfekt om du ska vandra där du bara har ganska lite grepp på klippstycken - lite som klättring.

Yttersulan är gjord av en robust TC5+ gummi från Vibram®, vilket ger utmärkt dragkraft och grepp på alla slags terräng. Oavsett om du ska klättra uppför backar eller gå igenom lervägar, kommer dessa kängor att hjälpa dig att behålla stabiliteten.

 
 
 
Specifikationer
Tekniske detaljer
Vattentät Ja
Overläder Textil
Mellanmål Eva mellanmåls
Slidskål Vibram® TC5+
Filters
Sort
display