90 dagars byte och retur - gratis utbyte
Sök

Merrell MQM 3 Mid GTX

Perfekt följeslagare för dina friluftsäventyr

Tillverkare: Merrell
Leveranstid: I lager
  • *
    • Inte tillgänglig
  • *
1.599,00 kr.
1.199,00 kr.
decrease increase

Merrell MQM 3 Mid GTX herrstövlar är skapade för den ultimata vandringupplevelsen och är så lätta att de också blir favoriter för mer vardagliga äventyr där du behöver ett par stövlar. De är styvare i sulan jämfört med liknande lätta stövlar och är därför särskilt lämpliga för dig som vistas mer utomhus i terrängen och eventuellt i klippiga områden.

Stövlarnas överdel är konstruerad med slitstarka material och är utrustade med ett vattentätt och ventilerande Gore-Tex®-membran samt ett textilfoder tillverkat av återvunna material. Även skosnörena och remmarna är tillverkade av hållbara, återvunna material för att få fram en så hållbar stövel som möjligt.

MQM 3 Mid GTX har smarta kilformade insatser vid plösen som effektivt förhindrar smuts och snö från att tränga in i stövlarna. Tåområdet är dessutom förstärkt för att skydda dina fötter mot vassa stenar och hinder.

Innersulan i MQM 3 Mid GTX är tillverkad av mjukt EVA-skum, varav hälften är återvunnet material. Mellansulan är också EVA-baserad och erbjuder utmärkt stötdämpning och komfort. Dessutom har sulan en integrerad stabilitetskil och en skyddsplatta som effektivt skyddar mot vassa stenar och ojämnheter under fötterna. Och framför allt är yttersulan värd att lägga märke till, eftersom den är utformad med ett område vid framfoten som är särskilt bra för klättring på klippor och med en skarpare kant mot mitten. Den skarpare kanten är perfekt om du ska vandra där du bara har lite grepp på klippor - lite som klättring.

Yttersulan är tillverkad av robust gummi av typen TC5+ från Vibram®, vilket ger utmärkt dragkraft och grepp på alla typer av terräng. Oavsett om du ska klättra uppför backar eller trampa genom leriga stigar kommer dessa stövlar att hjälpa dig att behålla stabiliteten.

Med MQM 3 Mid GTX herrstövlar från Merrell är du redo att erövra den vildaste friluftsliv. Missa inte möjligheten att uppleva naturen i sin fulla prakt med dessa pålitliga stövlar vid din sida!

 
 
 
Specifikationer
Tekniske detaljer
OverläderSyntetisk
MellanmålEva mellanmåls
SlidskålVibram® TC5 +
MembranGoretex
Materiale
FöreTextil
Filters
Sort
display