90 dagars byte och retur - gratis utbyte
Sök

Haglöfs Tight Pro Large 25 liter

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Ryggsäck med förbättrad bärförmåga.

Tillverkare: Haglöfs
Leveranstid: I lager
  • *
    • Inte tillgänglig
  • *
849,00 kr.
629,00 kr.
decrease increase

Haglöfs Tight Pro Large rymmer 25 liter och har därmed plats för både böcker och surfplattor. Av den anledningen är det vår mest sålda storlek för studiebruk och kortare dagsturer.

Tight Pro-serien är ledande när det gäller funktionalitet och bärförmåga och är bland de mest populära ryggsäckarna i hela norra Europa. Ryggsäckens droppformade front- och sidopaneler ger en låg tyngdpunkt och ryggplattan är utformad för att inte hindra ryggens rörlighet. Axelremmarna på Tight Pro är vadderade och anatomiskt korrekta och hålls samman med en justerbar bröstrem och midjebälte för att hålla ryggsäcken i den position du har ställt in den, oavsett om du går på ojämn terräng eller cyklar. För att uppnå maximal bärförmåga med din ryggsäck måste den vara korrekt justerad. Ryggsäcken ska sitta nära ryggen och höftbältet ska sitta tätt runt höften för att överföra vikten på bästa sätt till höfterna och ryggen. Som tumregel bör 60-80% av vikten bäras på höfterna.

Denna populära ryggsäck är tillverkad av slitstarkt 450 Denier Polytex® Diamond DTY Polyester med förstärkningar i botten och sidorna av 420 Denier HD Ballshadow Nylon och 630 HD Oxford® Nylon. Ett AirMesh™-skikt ger ryggen god ventilation och håller ryggsäcken säkert på plats, även om du har en slät Gore-Tex-jacka på dig.

Rygsäcken är utrustad med två hållare för isyxor eller vandringsstavar och på frontpanelen finns fästpunkter för klätterutrustning. På båda sidor finns kompressionsremmar som håller vikten nära ryggen för att minimera eventuell överflödig volym. Det elastiska snörsystemet på framsidan har plats för regnjacka och hjälm.

Tight Pro Large har en förbättrad öppning som gör att du kan öppna huvudfacket på ryggsäcken utan att innehållet faller ut. En extra blixtlåsförsedd ficka har en praktisk organiserare för skrivmaterial, nycklar, anteckningsblock, mobiltelefon etc. Utvändigt finns en extra ficka för småsaker som solkräm och läppbalsam som du snabbt vill ha tillgång till. Haglöfs Tight Pro-serien, förutom den minsta X-Small-modellen, är självklart förberedd för vätskesystem.

Så oavsett om du behöver en ryggsäck för vardagsbruk, resor eller dagsturer är Haglöfs Tight Pro Large ett perfekt val.

Ryggsäcken är tillverkad av ren polyester.

Specifikationer
Materiale
Materialer450 D Polytex® RS DTY Polyester -> 450 D Polytex® RS DTY Polyester
Størrelser og omfang
Vikt940 gram
Bredd31 cm
Djup20 cm
Höjd49 cm
Filters
Sort
display