90 dagars byte och retur - gratis utbyte
Sök

X Ward Leather GTX Kvinnor

Tillverkare: Salomon
Leveranstid: I lager
  • *
    • Inte tillgänglig
  • *
1.149,00 kr.
749,00 kr.
decrease increase

Salomon X Ward Leather GTX för kvinnor är en lätt och stabil vandringssko med bra stötdämpning, vattentät och ventilerande membran, Salomons Quicklace snörningssystem och en sula som ger ett bra grepp - överallt.

Att Salomon kallar den lädersko är kanske lite övertolkning, men den har läderförstärkningar över det slitstarka och ventilerande nylonöverdraget. 

Direkt under överdelen sitter en vattentät och ventilerande Gore-tex-membran som ser till att fötterna förblir torra oavsett hur mycket det regnar och du går genom vått gräs eller våt skogsmark. Sulan är utrustad med en Contragrib-sula som ger ett bra grepp och ser till att du inte halkar - även när det är mer lerig eller dammig terräng du går på. Greppet på sulan är vänd på den baktre delen så att du kan stå stadigt, även när det går utför eller när du behöver stanna.

Mellansulan består av det bästa materialet du kan använda, nämligen EVA-material som ger dig den stötdämpning som behövs om du går eller står länge. 

Sulan ger stöd men är inte extremt styv och det är en sko som du kan använda för korta och medellånga vandringar och den är bekväm från första steget och lämplig som vardagssko också.

Specifikationer
Tekniske detaljer
OverläderVattentätt läder
MembranGoretex
MellanmålOrtholite anatomisk fotbädd
SlidskålSalomon Contragrib
Størrelser og omfang
Vikt stl. 38320 gram
Filters
Sort
display