90 dagars byte och retur - gratis utbyte
Sök

Didriksons Folka Women's Parka 5

Vattentät, funktionell och stilren parka

Tillverkare: Didriksons
Leveranstid: I lager
  • *
    • Inte tillgänglig
  • *
2 383,00 kr
1 588,00 kr
decrease increase

Didriksons Folka Women's Parka 5 är en idealisk mellanlång parka med regular fit, skapad för att möta dina behov under promenader längs vattnet eller i stadens gator. Didriksons Folka Women's Parka 5 är din ultimata följeslagare när det gäller att hantera både blåst och regn - med helt tätade sömmar som säkerställer en 100 % vattentät konstruktion.

Funktion och stil möts med en fast och justerbar huva samt en praktisk tvåvägsdragkedja. Framtill hittar du två dragkedjeförsedda fickor och en innerficka för att hålla dina ägodelar säkra och torra. Justerbara manschetter med tryckknappar ger dig möjlighet att anpassa passformen efter behov.

Det yttre skalet är tillverkat av mjuk och smidig polyester med en PFC-fri vattenavvisande finish, vilket innebär att du gör ett hållbart val utan att kompromissa med kvaliteten. Med en vattenpelare på mellan 5 000-10 000 mm är denna jacka helt vattentät i både material och konstruktion. Den är skalplagg och har ingen isolerande egenskap, men den erbjuder en andningsförmåga på mellan 4 000-10 000 g/m²/24h, tack vare det innovativa materialet som effektivt transportera bort vattenånga från kroppen.

Flexibilitet är nyckelordet, eftersom denna jacka ger dig möjlighet att anpassa både sömmar och passform. Justera huvudets storlek i två riktningar för perfekt passform. Med en hake vid hakan, fast huva och en praktisk tvåvägsdragkedja är det enkelt att reglera temperaturen. Reflekterande logotryck ser till att du syns även i svagt ljus, och de justerbara ärmslutningarna med knappar ger dig extra kontroll.

Didriksons Folka Women's Parka 5 är din pålitliga följeslagare i alla väder och dess mångsidighet gör den till en måste-ha i din outdoor-garderob!

Specifikationer
Tekniske detaljer
Vattentornstryck.10.000 mm.
Andning7000 G/m2/24h
Materiale
Materialer100% Polyester, PFC fri
HättaSnabb huva, Justerbar
Lynlås2-vägs frontljuslås
Produkttaggar
Filters
Sort
display