90 dagars byte och retur - gratis utbyte
Sök

Didriksons Exa Kids FZ-fleece

Bamse barnfleece med genomgående dragkedja.

Tillverkare: Didriksons
Leveranstid: I lager
  • *
    • Inte tillgänglig
  • *
793,00 kr
decrease increase

Exa Kids FZ Fleece från Didriksons är den idealiska kombinationen av komfort, värme och stil för din lilla äventyrare. Denna fleecefilt är skapad med omsorg och uppmärksamhet på kvaliteten och funktionaliteten av det erkända utomhusmärket Didriksons.

Med pilfleece erbjuder fleecefiltet enastående värme utan att kompromissa med komforten. Den är perfekt för kyliga dagar, oavsett om ditt barn utforskar naturen eller bara leker i trädgården.

Jackan är mångsidig och kan användas som en fristående jacka på mildare dagar eller som ett mysigt mellanlager på kallare dagar. Den fullständiga dragkedjan gör det enkelt att reglera temperaturen och säkerställer att ditt barn förblir bekvämt i olika väderförhållanden.

Didriksons är känt för att skapa slitstark och pålitlig utomhusutrustning, och Exa Kids FZ Fleece är inget undantag. Jackan har en robust konstruktion som kan stå emot lek och äventyr utomhus.

Praktiskt är också en nyckelfunktion med denna fleecefilt. Med en dragkedja framtill är den lätt att ta av och på, vilket gör den idealisk för barn på språng. Den höga kragen och den avtagbara huvan ger extra skydd mot vinden, och bröstfickan ger en säker plats för små nödvändigheter.

Didriksons har inte bara fokuserat på funktionalitet; Exa Kids FZ Fleece har också en snygg och modern design som ser till att ditt barn ser bra ut samtidigt som det håller sig varmt och bekvämt.

Föräldrar kommer även uppskatta de lättskötta instruktionerna för denna fleecefilt. Bara släng den i tvättmaskinen för snabb och problemfri rengöring så är den redo för nästa äventyr.

Välj Didriksons Exa Kids FZ Fleece för ett pålitligt och stilfullt tillskott till ditt barns utomhusgarderob. Oavsett om de ska till skolan, leka med vänner eller utforska naturen så är denna fleecefilt den perfekta följeslagaren för alla deras aktiviteter.

Produkttaggar
Filters
Sort
display