90 dagars byte och retur - gratis utbyte
Sök

Didriksons Torun Kvinnors Parka

Varm och vattentät vinterparka i snygg design

Tillverkare: Didriksons
Leveranstid: 3-6 arbetsdagar
  • *
    • Inte tillgänglig
    • Inte tillgänglig
    • Inte tillgänglig
  • *
4 291,00 kr
1 270,00 kr
decrease increase

Är du redo att erövra vinterkylan med stil? Torun Women's Parka är din nyckel till värme, komfort och elegans under de kallaste månaderna. Oavsett om du promenerar genom staden, är på väg till jobbet eller ger dig ut i naturen, så skyddar denna parkas dig.

Extraordinär Värme och Isolering

Designad för att klara av de tuffaste vinterförhållandena är Torun Parka utrustad med avancerad isoleringsteknologi. Den har en premium syntetisk isolering som håller på din kroppsvärme och håller dig mysig och varm även i minusgrader.

Vattenavvisande och Vindtät

Låt inte vinterns element stoppa dig. Torun Parka har en hållbar vattenavvisande skal och vindtäta funktioner som skyddar dig mot regn, snö och bitande vindar. Den är ditt pålitliga skydd mot de mest oförlåtna väderförhållandena.

Elegant och Funktionellt Design

Med sin strömlinjeformade och skräddarsydda design kombinerar Torun Women's Parka nahtlos mode och funktionalitet. Dess längre längd ger extra skydd och stil, medan den avtagbara huven låter dig anpassa dig till växlande väderförhållanden. Flera fickor ger gott om förvaring för dina nödvändigheter, vilket garanterar bekvämlighet på språng.

Premium Kvalitetshantverk

Tillverkad för att hålla, är Torun Parka tillverkad med största uppmärksamhet på detaljer och hållbarhet. Du kan lita på att den håller år efter år och behåller sin kvalitet och prestanda, vilket gör den till en riktig investering i din vintergarderob.

Mångsidig Stil

Torun Women's Parka finns i olika eleganta färger som passar din personliga smak. Oavsett om du föredrar klassiskt svart eller en trendig jordfärg, hittar du den perfekta nyansen som kompletterar din vintergarderob.

Gå In i Vintern Med Självförtroende

Låt inte vinterbluesen stoppa dig. Med Torun Women's Parka kan du tryggt ge dig ut i kylan, med vetskapen att du förhåller dig varm, torr och stilfull. Omfamna säsongen med denna tidlösa och funktionella parkas.

Beställ Din Torun Women's Parka Idag

Upplev det ultimata inom vinterkomfort och stil med Torun Women's Parka. Låt inte kylan hålla dig inomhus; istället kan du ge dig ut med stil och värme. Beställ din Torun Parka idag och gör denna vinter till din mest stilfulla och bekväma hittills.

Specifikationer
Materiale
Inre fickorInre ficka
Fickor2 sidofickor med dragkedjor
FöreÅtervunna polyesterfibrer
Materialer58% polyamide, 42% polyester, PFC fritt
HättaSnabb huva, Justerbar
LynlåsGenomgående fram blixtlås med vindfang
Filters
Sort
display